Telefon: +40 726 609 301

Email: [email protected]

Adresa: Strada Calea Romanului nr. 164, jud. Bacau, Romania

Program: Lu - Vi: 08:00 - 18.00

Despre Mivamac

Solutii complete pentru industria textila.

Compania noastră oferă o gamă completă de produse pentru industria de confecții textile: de la echipamente industriale profesionale, și pana la mașini de cusut, tehnologii performante cu laser si echipamente de inserat puf.

 

Între serviciile acoperite se numără și consultanța, mentenanța și mecanica fină în domeniul confecțiilor textile, toate la standarde europene.

 

Specialistii nostri va stau la dispozitie cu informatii privind orice aspect al industriei de confectii. Avand o echipa de specialisti cu o vasta experienta, va putem oferi cele mai bune solutii tehnice pentru afacerea dumneavoastra.

Fiind antreprenor cu mare experienta in industria textila și direct implicat in producție, am ajuns ca de-a lungul anilor sa cunosc nevoile reale ale clientilor în acest domeniu.

Am reusit sa prezint solutii tehnice viabile si consultanta profesionala pentru tehnologizarea multor fabrici de confectii, de incaltaminte, de tapiterie si de automotive, toate acestea rezultand în relatii solide bazate pe onestitate, seriozitate si promptitudine.

Speram ca acest site sa faciliteze contactul cu noi si va asteptam in randul colaboratorilor nostri.

Matteo Buttironi - Founder & CEO